PROLUDIC


Ontwerper van spelen ……… Schepper van emoties

Van Hees Infra & Recreatie is exclusief dealer voor de recreatie en zorg. Gecombineerd met onze ervaring kunnen wij u een passende oplossing bieden voor uw speeltuin, sportveld en fitness toestellen in de open lucht.

 

Proludic heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van speel- en sporttoestellen. Wereldwijd heeft zij in de afgelopen jaren meer dan 65.000 terreinen ontworpen en ingericht. Zij staat bekend om de realisering van speciale projecten.

 

Samen spelen, beleven, verbinden, ook voor minder validen, interactie, dynamiek, bewegen, leeftijdgenoten ontmoeten… Onze creativiteit, kennis en ervaring dragen bij aan de tot stand brenging van unieke design oplossingen. Oplossingen die voldoen aan de behoeften van gebruikers en diegenen die belast zijn met het onderhoud van de voorzieningen. We laten ons graag uitdagen om persoonlijke en duurzame ontwerpoplossingen aan te dragen.

 

De speeltuin, een ruimte voor ontwikkeling

 

De speeltuin is een plek waar kinderen hun motorische vaardigheden, zelfvertrouwen, verbeelding en de sociale relaties met anderen ontwikkelen.

Het is een van de zeldzame plekken waar een kind materiaal krijgt aangeboden dat speciaal naar hun behoeften is ontworpen en waardoor ze worden uitgedaagd.

 

Sport voor iedereen, ongeacht de locatie

 

Een outdoor sportgebied biedt de mogelijkheid om persoonlijke fysieke capaciteiten en sportieve technieken te ontwikkelen of verbeteren. Het is ontworpen om een gezellig samenkomst gebied te creeren dat activiteiten voor de gehele gemeenschap biedt. Van tieners tot aan de oudere generaties.

 

Klik hier voor de catalogi op onze website www.duurzaambuiten.nl

 

Wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons bellen 06-53725004 of mailen info@vhir.nl.